Vergaderen en Stadsspel in Arnhem

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-arnhem

arrangement teambuilding

Werk en ontspanning komen samen tijdens dit dag arrangement in Arnhem! We beginnen de dag met het zakelijke gedeelte zoals bijvoorbeeld vergaderingen en workshops. ‘s Middags speel je met je collega’s een spannend stadsspel in de gezellige binnenstad van Arnhem. Wij bieden een ruime keuze aan actieve stadsspellen, maar ook meer ontspannende activiteiten zoals bijvoorbeeld een Pubquiz.

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

Dag arrangement met workshops en teambuilding in Arnhem 

Na het zakelijke ochtendprogramma kunnen de laptops dicht en kan de knop om naar ontspanning. Na een ochtend vol PowerPointpresentaties, luisteren naar plannen, te behalen doelstellingen en toespraken van het management, ben je zeker toe aan een middagje ontspanning. We gaan eerst uitgebreid lunchen en daarna volgt er een stadsspel zoals bijvoorbeeld ‘Wie is de Mol’, ‘Escape City of Monopoly Streets. Dat zijn actieve stadsspellen waarbij je in teams door middel van opdrachten strijdt voor de overwinning. Het is ook mogelijk om een leuke Pubquiz te spelen in een van de vele gezellige horecalocaties van Arnhem.

Wat kun je verwachten van dit dag arrangement in Arnhem?

De dag start met het zakelijke gedeelte. Een vergadering, een workshop of een presentatie. Deze bijeenkomst kan georganiseerd worden op een zelfgekozen locatie, maar bijvoorbeeld ook in een horecalocatie in Arnhem waar we een aparte ruimte kunnen reserveren. Na het formele deel van de dag wordt er een uitgebreide lunch geserveerd. Zo beginnen de deelnemers met een goed gevulde maag aan het teambuilding gedeelte van de dag!

Als iedereen gevuld en opgeladen is na de lunch, staat de spelleider klaar voor een uitleg van de gekozen spelactiviteit. Hebben jullie gekozen voor een binnen of buitenactiviteit? Hoe spannend of hoe ontspannend je de dag wil maken laten we geheel aan jullie over. Het arrangement is ook uit te breiden met een diner of een borrel. Alle wensen zijn bespreekbaar om deze dag in de Rijnstad tot het perfecte bedrijfsuitje voor jou en je collega’s te maken! 

Offerteaanvraag

Heb je interesse in dit dag arrangement waarbij het nuttige met het aangename wordt gecombineerd? Neem dan contact met ons op! Behalve in Arnhem is dit arrangement ook te boeken in andere grote steden als Utrecht en Amsterdam.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen