Groepsuitje in Arnhem

Wil je een groepsuitje in Arnhem organiseren met je collega’s? Leuk! Wij helpen je daar graag bij. Onze groepsuitjes staan voor gezelligheid, teambuilding en avontuur. Van dinerspellen of sportieve activiteiten tot stadsspellen en workshops. Voor elk doel bieden wij een geschikte activiteit. Laat ons je wensen weten en samen organiseren wij een geweldige dag voor jou en je collega’s.

Organiseer een groepsuitje in arnhem

Ben je op zoek naar een leuk groepsuitje in Arnhem? Door onze jaren lange ervaring weten wij precies wat werkt voor een verschillende groep mensen. Een team of afdeling bestaat vaak uit verschillende types en het is moeilijk om iedereen tevreden te stellen. Wij kijken wat de doelstelling van de dag is en samen bedenken we de leukste activiteit die ook nog eens aansluit bij jullie wensen. Onze groepsuitjes zijn geschikt voor groepen vanaf 20 personen. Wist je dat wij een full-service evenementenbureau zijn en dus ook de organisatie van het vervoer, lunch, diner of borrels op ons nemen? Hebben jullie een speciale locatie in gedachte of komt het beter uit om het uitje vanaf kantoor te starten? Wij zijn zeer flexibel en kunnen met het spel ook naar jullie eigen locatie komen. 

Leuke groepsuitjes

Leuke groepsuitjes in Arnhem zijn onze favoriet! En wij inspireren je graag met leuke ideeën die je kunt doen met je collega’s in Arnhem. Wil je ontspannen en genieten van een heerlijk diner, maar ook een spelelement toevoegen? Dat kan met een dinerspel. Onze dinerspellen in Arnhem worden altijd gespeeld vanuit een horecalocatie met een besloten ruimte. Op deze manier kunnen jullie zonder gestoord te worden een leuke game spelen. Wij hebben dinerspellen met uiteenlopende thema’s, zoals bijvoorbeeld spanning tijdens het Moorddiner. Elke collega krijgt een rol toegewezen inclusief scripts en kostuums. Ontdekken jullie de moordenaar van vanavond? De rechercheur van het onderzoek zorgt er persoonlijk voor dat iedereen wordt ondervraagd. Wil je meer gezelligheid creëren? Kies dan voor het Hou van Holland dinerspel. Een gezellige quiz met als thema ons eigen kikkerlandje, inclusief hilarische opdrachten bekend van tv!

Onze top 3 groepsuitjes

Ranking your colleagues quiz

Hoe goed kennen jij en je collegaelkaar nou echt? Tijdens het Ranking Your Colleagues Quiz teamuitje in Arnhem leer je dingen over je collega’s die je misschien nog helemaal niet wist! Net als bij het bekende Tv-programma ‘Ranking the Stars’ gaan jullie elkaar rangschikken aan de hand van uiteenlopende stellingen. Hoe schat jij je collega’s in en andersom: hoe goed kennen je collega’s jou? Heb je die ene collega al jaren verkeerd beoordeeld of wordt jouw inschatting juist bevestigd? Niks blijft onbesproken tijdens dit hilarische personeelsuitje in Arnhem! 

Pubquizzen in arnhem

Samen met je collega’s een Pubquiz spelen is het ultieme teamuitje in Arnhem. Welk team heeft de breedste algemene kennis? De Pubquiz bestaat uit verschillende rondes met diverse thema’s. Bekende Pubquiz thema’s als actualiteit, geschiedenis, wetenschap, sport, muziek, literatuur en film komen voorbij. In teams binden jij en je collega’s de strijd met elkaar aan. De antwoorden worden doorgegeven via de teamtablet. Tijdens dit teamuitje wordt de algemene kennis van jou en je collega’s flink op de proef gesteld. Ontdek het met de Pubquiz in Arnhem.

Geheimen van arnhem stadsspel

Een actief en leerzaam stadsspel waarbij de Geheimen van Arnhem steeds meer komen bovendrijven. Wat zijn Arnhemse Meisjes? Waarom rijden er in Arnhem, als enige stad in de Benelux, trolleybussen? Waarom werd Arnhem vroeger ‘Het Haagje van het Oosten genoemd en hoe noemen de jongeren hun stad tegenwoordig in straattaal? Tijdens dit personeelsuitje kom je alle ins en outs over de Rijnstad te weten! Door middel van het goed beantwoorden van kennisvragen en het oplossen van raadsels en codes geeft Arnhem steeds meer geheimen prijs.

groepsuitje op maat in Arnhem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Arnhem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte groepsuitje in Arnhem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape room | groepsuitje Arnhem

Wil je een ander soort escape game spelen dan de bekende escape room waarbij je zit opgesloten in een kamer? Onze outdoor escape game zoals Escape City biedt een unieke mogelijkheid om de stad te ontdekken én aan de teambuilding te werken. In teams word je het centrum van Arnhem ingestuurd, door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten, krijgen jullie steeds meer aanwijzingen om de uitgang te vinden. Wil je toch liever binnen een escape game spelen met je collega’s? Dat kan met ons Escape Dinner in Arnhem. Terwijl je geniet van een heerlijk diner, probeer je met je tafelgenoten de raadsels en opdrachten te ontcijferen. Welk team weet als eerste de meeste aanwijzingen te verzamelen en hiermee de gesloten escape kist te openen? Ontdek de kwaliteiten van jouw teamgenoten tijdens een van deze leuke escape rooms in Arnhem.

Sportieve groepsuitjes in Arnhem

Lekker actief en sportief bezig zijn met je collega’s? Kies eens voor een sportieve teambuilding activiteit. Onze sportieve groepsuitjes zijn de perfecte balans tussen samen actief bezig zijn, gezelligheid en teambuilding. Gezonde strijd staat centraal bij een sportief groepsuitje in Arnhem. Kies voor een Sportdag voor bedrijven waarbij je verschillende sportieve activiteiten kunt doen. Alle onderdelen worden begeleid door professionele instructeurs en begeleiders, veiligheid staat voorop! Wil je een unieke activiteit organiseren waarbij alle collega’s tot het gaatje gaan? Onze Expeditie Robinson in Arnhem is hier helemaal geschikt voor. Mentale en fysieke kracht zijn belangrijk, maar ook samenwerkingsopdrachten en goede communicatie zullen niet ontbreken tijdens dit groepsuitje. Ga jij de uitdaging aan?

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen