Gamification in Arnhem

Pas door middel van gamification, business games of serious gaming nieuwe speltechnieken en game elementen toe om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Naast het optimaliseren van bedrijfsprocessen is het ook mogelijk om interessante stof onder je personeel levendig te maken of om positieve gedragsverandering te stimuleren. Door middel van het succesvol uitvoeren van business games of gamification verhoog je de productiviteit van je collega’s en van jezelf. Het spelen van business games in Arnhem – indoor en outdoor – is zeer geschikt om te werken aan de teambuilding en de connectie tussen de werknemers naar een hoger niveau te tillen.

Gamification als bedrijfsuitje in Arnhem

Wat is gamification? Bij gamification of serious gaming gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook zeer geschikt als bedrijfsuitje in Arnhem. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor serious gaming geldt dat onze games aan te passen zijn naar jullie specifieke vraagstuk en/of branche.

Wist je dat gamification op het werk de productiviteit van werknemers boost met maar liefst 40%.   

De kracht van serious gaming is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Serious games combineren leerstrategieën, kennis, structuren en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en houdingen aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. Hiermee wordt de speler gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame bereikt. Hier vind je een overzicht van gamification voor bedrijven die wij verzorgen in Arnhem. Heb je zelf ideeën voor gamification? Laat het ons weten en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

gamification bedrijfsuitjes in Arnhem

Ranking bedrijf arnhem

Ranking your buzz-ness

Een business game in Arnhem met collegas waar jouw personeel zijn of haar ongezouten mening mag geven. Wil jij weten hoe jouw personeel echt over de organisatie denkt? Iedere deelnemer krijgt vooraf een digitale vragenlijst die ingevuld moet worden. De antwoorden worden gebruikt als input voor de quiz. Sta jij open voor de eerlijke commentaren van je personeel? Boek dan Ranking your Buzz-ness in Arnhem! 

digital escape room arnhem

De spanningen kunnen hoog oplopen tijdens dit zinderende digitale personeelsuitje in Arnhem! De deelnemers worden in teams verdeeld. Binnen anderhalf uur moet jouw team zien te ontsnappen uit de Digital Escape Room. De klok tikt gestaag door, alleen meestal niet in je voordeel! Kom samen met je teamgenoten tot de oplossing en wees creatief. Na 90 bloedstollende minuten weten we welk team de digitale Houdini’s van het bedrijf zijn!

Walk the talk - kernwaarden

Wist je dat veel medewerkers de missie, visie en kernwaarden van de organisatie waar zij werken niet kennen? Tijdens dit interactieve en op maat gemaakte bedrijfsuitje komt daar verandering in. Dit is een actief en uitdagend bedrijfsuitje in Arnhem waar zowel de ervaren als de nieuwe medewerkers wat aan hebben. In groepen van 3 tot 5 personen gaan de deelnemers verschillende uitdagende opdrachten uitvoeren die te maken hebben met de kernwaarden.

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving.

onboarding game voor nieuw personeel

Ben jij op zoek naar een leuke introductie dag voor nieuw personeel?
In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. De onboarding game in Arnhem richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wil namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte entertraining maken de nieuwe collega’s op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever. Deze leuke onboarding training is zeer geschikt voor nieuw personeel.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen