online bedrijfsuitje

Wil je een online bedrijfsuitje organiseren? Kies dan voor een van onze virtuele teambuilding games. Tijdens een online bedrijfsuitje staat verbinding en samenwerken centraal. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een onvergetelijke ervaring! Wij luisteren naar jouw wensen en organiseren onze uitjes op maat, zodat het perfect aansluit op jouw organisatie, doelen en budget. 

Online bedrijfsuitje in Arnhem

Is het aan jou de taak om binnenkort een online bedrijfsuitje te organiseren? Dan ben jij bij Uitjesbureau Arnhem aan het juiste adres. Wij organiseren de tofste online bedrijfsuitjes, waarbij online teambuilding centraal staat. Bedrijfsuitjes zijn heel belangrijk om het teamgevoel te versterken. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een super leuke ervaring die jullie niet snel vergeten!

Originele online teamuitjes

Het aanbod van online bedrijfsuitjes is erg groot. Heb jij nog geen idee wat voor soort online bedrijfsuitje je wil organiseren voor jouw team? Dat is geen probleem. Wij hebben op deze pagina een aantal originele online teamuitjes geselecteerd. Wil je toch liever een ‘live’ bedrijfsuitje? Kijk dan eens bij onze stadsspellen of dinerspellen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren event managers inspireren je graag. Wij kunnen ook online teamuitjes op maat voor jullie maken, niks is ons te gek! Stuur bijvoorbeeld je eigen quiz vragen of opdrachten door, die verwerken wij dan in een vragenronde van de Online Pubquiz!

Onze top 3 online bedrijfsuitjes

Under pressure - the explosive game

Tijdens dit online teambuilding uitje ontdek je samen met je collega’s een bom op kantoor. Komen jullie er snel genoeg achter dat het om een échte bom gaat en weet je samen met je collega’s de bom binnen de tijd te ontdekken en onschadelijk te makenDeze online escape room is door ons ontwikkeld en is daarom een echt uniek bedrijfsuitje via Zoom of Teams. Samenwerking en goede communicatie komen goed van pas tijdens dit spannende teamuitje. Lukt het jouw team om de bom te ontdekken?

gezellige online pubquiz

Een online pubquiz is ideaal voor virtuele teambuilding en staat gegarandeerd aan een hilarische avond! Zijn jullie toe aan teambuilding, maar willen jullie dit graag online doen? Tijdens deze hilarische Online Pubquiz speel je samen met je collega’s via je eigen scherm! Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat jullie samen op originele wijze kunnen quizzen op kantoor (ieder vanachter zijn of haar bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld!

grote online tv quiz show

Zijn jullie op zoek naar een gezellig online teambuilding bedrijfsuitje? Dan is De Grote Online TV Quiz Show iets voor jullie! Heb je altijd al eens mee willen spelen met grote spelshows als De Slimste Mens, Deal or No Deal of Ik Hou Van Holland? Zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht komen voorbij! Dit is je kans.
Tijdens de dit online bedrijfsuitje worden jullie via Teams of Zoom opgewacht door jullie eigen presentatrice. Let the games begin! Wij zorgen voor genoeg entertainment vanuit onze studio.

online bedrijfsuitje | virtuele teambuilding

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje in Arnhem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online bedrijfsuitje in Arnhem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitje op maat

Wil je iets anders en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken, zodat wij het perfecte online bedrijfsuitje voor jullie organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Online Pubquiz met enkel vragen die gaan over je collega’s of bedrijf? Door eigen vragen en opdrachten te bedenken die persoonlijke betrekking hebben op alle collega’s, wordt het spel nog serieuzer genomen en ontstaat er verbinding met elkaar. Op deze manier komen collega’s van verschillende afdelingen nader tot elkaar, wat de werksfeer weer op een positieve manier kan beïnvloeden. Ga de virtuele strijd met elkaar aan tijdens een op maat gemaakt online bedrijfsuitje in Arnhem.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen