Personeelsuitje in Arnhem

Organiseer een personeelsuitje in Arnhem voor je collega’s. Bestaat jouw team uit veel mensen? Wij hebben de leukste stadsspellen en dinerspellen voor grote groepen in Arnhem. Een personeelsuitje is een goede manier om de werkstress te ontvluchten en elkaar nog beter te leren kennen. Bekijk onze personeelsuitjes in Arnhem en neem contact met ons op als je vragen hebt. Wij staan voor je klaar.

Personeelsuitje in Arnhem organiseren

Wil je een personeelsuitje in Arnhem organiseren voor jouw team van collega’s? Het is natuurlijk fijn als er een groot aanbod is van verschillende activiteiten die je kunt ondernemen. Daar hebben wij bij Uitjesbureau Arnhem zeker voor gezorgd. Van spannende stadsspellen en uitdagende moorddiners tot een relaxte rondvaart en een hilarische quiz, bij Uitjesbureau vind je het allemaal! Wij weten uit ervaring precies welke activiteit past bij verschillende doelstellingen. Organiseer je dit personeelsuitje voor de gezelligheid? Of is het de bedoeling dat er echt wordt gewerkt aan de teambuilding of is het een introductiedag voor nieuwe medewerkers? Laat ons je wensen, doelen en ideeën weten en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een geslaagd personeelsuitje.

Leuke activiteiten personeelsuitje in Arnhem

Er zijn veel verschillende activiteiten om te doen als personeelsuitje in Arnhem. Bestaat jouw team uit sportievelingen of doen zij het liever rustig aan? Wij geven je graag een aantal leuke ideeën om te doen als personeelsuitje in Arnhem. Wat dacht je van het Moorddiner? Een spannend dinerspel waarbij je samen met je collega’s een moord op moet lossen. Inclusief script en natuurlijk bijpassende, hilarische kostuums worden alle personages flink ondervraagd door de rechercheur van dienst. Lukt het jullie om de moord op te lossen en hiermee het spel tot een goed einde te brengen? Tussen de rondes van het spel genieten jullie van een heerlijk driegangendiner in een gezellige en sfeervolle horecalocatie in het centrum van Arnhem. Wil je de oud-Hollandse gezelligheid terugbrengen? Kies dan voor de Hou van Holland quiz in Arnhem. Een hilarische, maar bovenal mega gezellige quiz met leuke vragen en opdrachten over ons koude kikkerlandje. Wij zorgen voor de aankleding op locatie en de Hollandse hitjes mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens dit personeelsuitje.

Onze top 3 personeelsuitjes

Virtual reality dinerspel

Tijdens het actieve Virtual Reality Dinerspel combineer je het spannende met het ontspannende. Alle deelnemers stappen een virtuele wereld binnen, waarin je jouw avatar (je virtuele karakter) en die van je collega’s ontdekt! Je vormt samen met je collega’s een team waarin samenwerking en goed luisteren naar elkaar van cruciaal belang zijn om succes te behalen. Het spel wordt tussen de gangen van een driegangendiner door gespeeld. Tijdens het diner gaan de VR-brillen af en is het tijd om lekker te genieten van al het heerlijks dat ter tafel komt en bij te praten met de collega’s.

Ontdek de mol dinerspel

Tijdens dit teamuitje genieten jij en je collega’s van een driegangendiner in het gezellige centrum van de Rijnstad. Tussen de gangen door spelen jullie het razend spannende dinerspel Ontdek de Mol. Zorg dat al je zintuigen en voelsprieten vol op ‘AAN’ staan! In elk team zit namelijk een Mol die de opdrachten probeert te ontregelen. De Mol is al enige tijd ingelicht en heeft uitgebreid de tijd gehad om te bedenken hoe hij of zij de opdrachten die het team krijgt kan saboteren. Het doel van het spel is om met jouw team de opdrachten te volbrengen.

Charity dinner game arnhem

De Charity Dinner Game in Arnhem combineert het maatschappelijkmet het culinaire aangename. Samen met je collega’s ga je heerlijk uiteten en daarnaast speel je een spannende game waarmee je een goed doel steunt. Een bedrijfsuitje waarbij een goed doel wordt ondersteund noemen wij een MVO-bedrijfsuitje. Spanning en ontspanning voor het goede doel! De teams krijgen via de tablet uitdagende puzzels, vragen en opdrachten. Uiteraard zullen ook vragen of opdrachten over het gekozen goede doel niet ontbreken. Je moet natuurlijk wel weten waarvoor je strijdt!

Personeelsuitje organiseren in Arnhem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Arnhem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte personeelsuitje in Arnhem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape room personeelsuitje in Arnhem

Een escape game spelen als personeelsuitje in Arnhem is altijd een goed idee! Elk jaar proberen wij nieuwe escape games op de markt te brengen, om zo ons aanbod up to date en vernieuwend te houden. Onze escape games zijn altijd geschikt voor grote groepen, omdat ze bijna altijd buiten worden gespeeld. Lekker uitwaaien in het centrum van Arnhem met je collega’s, terwijl je een spannende game speelt. Het Escape City spel is een van onze bestsellers en hier krijgen wij altijd goede verhalen over terug. De opdrachten zijn uitdagend, niet te makkelijk en het teambuilding aspect komt goed terug. Wil je liever een indoor escape game spelen? Kies dan bijvoorbeeld voor ons Escape Dinner, waarbij je tussen de gangen van het diner door een uitdagend spel speelt. Alle escape games worden in teams gespeeld, waardoor de teambuilding nog beter tot zijn recht komt.

Dinerspel als personeelsuitje

Als je kiest voor een dinerspel als personeelsuitje in Arnhem, hoef je nooit rekening te houden met het weer. Je bent gegarandeerd van droge kleding en met de onverwachte weersomstandigheden in Nederland, kan dat soms veel stress en gedoe ontnemen! Een dinerspel wordt vaak gespeeld tussen de gangen van het diner. Ook is het mogelijk om eerst het spel te spelen en daarna lekker te gaan eten. Al onze dinerspellen kunnen ook als lunchspel georganiseerd worden. Het enige wat je hoeft te doen, is ons op de hoogte brengen van de starttijd en wij regelen de rest! Bekijk ons aanbod van dinerspellen en maak je keuze! Heb je een voorkeur voor een horecalocatie in Arnhem? Laat het ons weten en wij gaan erachteraan.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen