Teamuitje in Arnhem

Organiseer jij dit jaar een teamuitje voor jouw collega’s in Arnhem? Bij ons ben je aan het juiste adres! Arnhem is een geweldige stad om jouw teamuitje te organiseren en wij helpen je daar graag bij. Leer meer over de stad tijdens een stadsspel of stadswandeling en leer je collega’s nog beter kennen. Bekijk ons aanbod van teamuitjes in Arnhem op deze pagina.

Teamuitje in Arnhem organiseren?

Ieder team bestaat uit verschillende mensen en als organisator wil je natuurlijk een geweldige dag organiseren voor al je collega’s. Onze ervaren event managers weten precies wat werkt voor verschillende groepen collega’s. Kies je deze keer voor een indoor of outdoor teamuitje? Beiden opties bieden de mogelijkheid om de teambuilding naar een hoger level te tillen. Onze teamuitjes zijn te boeken op diverse locaties en zelfs bij jullie op kantoor! Wij vinden dat een teamuitje origineel moet zijn, maar ook verbindend, verrassend en betaalbaar. Samen kijken we graag naar de opties om samen een geweldige dag voor jouw team te organiseren.

Originele teamuitjes in Arnhem

Samen met je collega’s in een andere setting nieuwe dingen proberen is het moment wanneer er echte teambuilding ontstaat. Met onze games worden jij en je collega’s flink uitgedaagd om goed samen te werken. Speel bijvoorbeeld onze Escape City in Arnhem en probeer met je team te ontsnappen uit het centrum van de stad. Dit is natuurlijk een outdoor stadsspel, maar wist je dat wij ook een indoor Escape Dinner hebben? Met het Escape Dinner voer je tijdens een heerlijk driegangendiner de verschillende opdrachten uit om de gesloten kist open te krijgen. Dit lukt jou en je teamgenoten alleen door goed samen te werken, duidelijke communicatie en natuurlijk teamwork. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden bij interesse in een van onze teamuitjes in Arnhem.

Onze top 3 teamuitjes

Wie is de Mol | The official game

Tijdens dit spannende en actieve personeelsuitje in Arnhem staan al je zintuigen op scherp! ‘Wie is de Mol’ is al jaren een kijkcijfer hit. Wij hebben in samenwerking met IDTV dit unieke stadsspel ontwikkeld. Uitjesbureau is de enige aanbieder die de originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mag gebruiken voor dit Wie is de Mol-personeelsuitje. Slaag jij erin om de Mol in jouw team te ontmaskeren? 

Moorddiner in Arnhem

Behalve een overheerlijk driegangendiner krijgen jij en je collega’s ook een serieus probleem op tafel! Tijdens een 10-jarig huwelijksfeest in Arnhem is er tussen alle feestelijkheden door een moord gepleegd! De hamvraag is: wie heeft deze moord op zijn of haar geweten en wat zijn de motieven? Tijdens dit spannende detectivespel zoek je samen met je collega’s naar de juiste aanwijzingen om deze duistere zaak op te lossen. De personages krijgen bijpassende outfits en een script. 

Hou van Holland quiz arnhem

De Hou van Holland Quiz in Arnhem is een gezellig bedrijfsuitje, waarbij je ook de grote grijze massa nog even moet laten werken. Wat weten jij en je collega’s eigenlijk allemaal van de Nederlandse geschiedenis of typisch Nederlandse gewoontes? En herken jij de tunes van oude bekende Nederlandse televisieprogramma’s? Hoeveel weet jij over Nederlandstalige popmuziek? Parate kennis helpt je naar de winst tijdens dit bedrijfsuitje in Arnhem

teamuitjes in Arnhem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Arnhem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Arnhem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Actief teamuitje in Arnhem

Speel samen met je collega’s een actief teamuitje in Arnhem. Ga de stad in en versla de andere teams tijdens de uitdagende opdrachten en raadsels die jullie moeten voltooien. Met een actief teamuitje wandel je ongeveer 5 km door de stad, houd er dus rekening mee dat je een flinke wandeling maakt in 2,5 uur. De teams worden van te voren samengesteld en bestaan uit 6-8 personen. Uitgerust met een tablet en de benodigde spelmaterialen gaan jullie op pad. Op de tablet verschijnen verschillende locaties waar opdrachten te vinden zijn. Voltooi jij samen met je team de meeste opdrachten en behalen jullie daarmee ook nog eens de meeste punten? Ontdek het tijdens een van onze actieve stadsspellen in Arnhem.

Feesten in Arnhem als teamuitje

Wil je voor het teamuitje van dit jaar iets heel anders bedenken dan een standaard stadsspel of uiteten met elkaar? Kies dan bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest. In overleg kunnen we het zo spectaculair maken als jij wil. Van een unieke locatie en uitgebreide catering, tot bijzondere styling en een onvergetelijke overnachting bij een mooi hotel in de buurt. Afhankelijk van het thema en de doelstellingen bedenken wij de leukste acts, dresscode en locatie. Onze event managers hebben veel ervaring in de organisatie van unieke bedrijfsfeesten en wij helpen jullie daar graag mee op weg!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen