Dinerspel in Arnhem

Ben je bezig met de organisatie van een teamuitje in Arnhem tijdens zomer van 2024? Wil je lekker uiteten met je collega’s in combinatie met een leuk spel? Kies dan voor een van onze vele dinerspellen. Onze dinerspellen bestaan uit verschillende thema’s en categorieën. Ga je voor spanning of voor gezelligheid? Het spel wordt gespeeld tussen de gangen door van een heerlijk driegangendiner in een sfeervolle en gezellige horecalocatie in het centrum van Arnhem.

Speel tijdens het diner een spannende game in arnhem

Met een dinerspel in Arnhem kun je alle kanten op. Er is voor ieder wat wils in ons brede aanbod van verschillende dinerspellen. Ga lekker uiteten met je collega’s en speel tussen de gangen door een hilarische quiz, of ga je voor wat meer spanning en sensatie tijdens een van de Moorddiners of het Ontdek de Mol dinerspel? De game wordt altijd tussen de gangen van een heerlijk diner gespeeld. Er is dus genoeg tijd om ook lekker bij te kletsen met je collega’s of om elkaar juist beter te leren kennen. Onze dinerspellen worden altijd gehost door onze ervaren entertainers en presentatoren. De sfeer zal er van begin af aan lekker in zitten!

Kies een dinerspel in Arnhem met een passend thema

Bij Uitjesbureau Arnhem organiseren en ontwikkelen wij al ruim 24 jaar succesvolle teambuilding activiteiten en uitdagende bedrijfsuitjes. Wij weten als geen ander dat elk team uit verschillende mensen bestaat en daarom bieden wij uiteenlopende thema’s aan bij onze dinerspellen. Wil je de focus leggen op gezelligheid tijdens het bedrijfsuitje? Kies dan voor een leuke quiz waarmee je de algemene kennis van je personeel op de proef stelt. De afgelopen jaren hebben wij niet stilgezeten met de ontwikkelingen van originele dinerspellen met verschillende thema’s. Met het nieuwe dinerspel La Casa de Papel stap je in de schoenen van de hoofdpersonages van deze geweldige serie, terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner. Het unieke is dat dit spel gespeeld wordt in virtual reality. Lukt het jouw team om de Spaanse Munt te overvallen en er ook nog ongezien mee weg te komen? Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

Onze top 3 dinerspellen

Monopoly streets dinerspel

Het Monopoly Streets dinerspel is een actief personeelsuitje in Arnhem waarbij spanning en ontspanning naadloos in elkaar overvloeien! Jij en je collega’s zijn plotseling grote spelers in de Arnhemse vastgoedwereld. Verover de mooiste straten en pleinen van Arnhem zoals de Rijnkade, De Korenmarkt, De Lauwersgracht of de Steenstraat door het volbrengen van opdrachten. Tussen de gangen van het diner door krijg je opdrachten waarmee je de mooiste straten en pleinen van de Rijnstad in handen kunt krijgen. Durf jij de uitdaging aan?

Virtual reality dinerspel

Tijdens het actieve Virtual Reality Dinerspel combineer je het spannende met het ontspannende. Alle deelnemers stappen een virtuele wereld binnen, waarin je jouw avatar en die van je collega’s ontdekt! Je vormt samen met je collega’s een team waarin samenwerking en goed luisteren naar elkaar van cruciaal belang zijn. Het spel wordt tussen de gangen van een driegangendiner door gespeeld. De combinatie van dineren én samen een spannend spel spelen maakt dit personeelsuitje bijzonder geschikt als teambuilding uitje. 

Charity Dinner game Arnhem

De Charity Dinner Game in Arnhem combineert het maatschappelijkmet het culinaire aangename. Samen met je collega’s ga je heerlijk uiteten en daarnaast speel je een spannende game waarmee je een goed doel steunt. Een bedrijfsuitje waarbij een goed doel wordt ondersteund noemen wij een MVO-bedrijfsuitje. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Spanning en ontspanning vloeien prachtig samen, niks is te gek tijdens dit unieke personeelsuitje. Durf jij de strijd aan te gaan met je collega’s?

Dinerspellen en themadiners in Arnhem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie dinerspel in Arnhem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte dinerspel in Arnhem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Quizzen in Arnhem

Quizzen met je collega’s in Arnhem is altijd een goed idee! Met een quiz als bedrijfsuitje heb je gegarandeerd een gezellige en hilarische avond. Onze professionele quizmaster zorgt voor genoeg entertainment tijdens de avond zelf. Onze quizzen bestaan uit verschillende rondes met diverse thema’s. De thema’s varieren van aardrijkskunde, geschiedenis, wetenschap, muziek en actualiteit. Dit is dé manier om je collega’s eens flink op de proef te stellen met algemene kennis feitjes. Bij Uitjesbureau Arnhem hebben we meerdere quizzen beschikbaar. Wat dacht je van een traditionele Pubquiz of kies je voor de Hou van Holland quiz? Het is ook mogelijk om de quiz in combinatie met een diner te spelen.

Escape Dinner in Arnhem

Ontsnap van een unieke escape room aan tafel in Arnhem. Hersenkrakers, clues, raadsels en samenwerking zijn de ingrediënten voor dit dinerspel bedrijfsuitje in Arnhem. Tussen de gangen door spelen jullie spannende rondes van de escape game. Alleen door goed te communiceren en een sterke samenwerking is het mogelijk om te ontsnappen uit de game. Natuurlijk is er ook tijd om bij te kletsen tijdens de gangen door van het heerlijke diner in een gezellige en sfeervolle horecalocatie in het centrum van Arnhem. Verbaas je collega’s met jouw misschien wel verborgen leiderschap talent of misschien ben je wel heel goed met puzzelen en vind jij als eerste alle puzzelstukjes bij elkaar om de escape game op te lossen!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen