Afdelingsuitje in Arnhem

Ben je samen met je collega’s bezig om een leuk afdelingsuitje in Arnhem te organiseren? Wij weten als geen ander dat er veel komt kijken bij de organisatie van een bedrijfsuitje, en daarom helpen wij je graag. Ga de verbinding met elkaar aan en ontdek nieuwe kwaliteiten van je collega’s tijdens de teambuilding onderdelen. Bij elk afdelingsuitje in Arnhem staat samenwerking en goede communicatie centraal. Ontdek onze verschillende afdelingsuitjes in Arnhem op deze pagina.

Organiseer een afdelingsuitje in Arnhem

Ben jij deze keer verantwoordelijk voor een leuk afdelingsuitje in Arnhem voor jouw team van collega’s? Bij ons vind je verschillende activiteiten, en met ons ruime aanbod weten wij zeker dat er ook een leuke activiteit voor jullie tussen zit! Scroll door onze categorieën en thema’s en kijk wat het beste past bij jouw team van collega’s. Organiseer je een uitje voor een jong en dynamisch team die wel van een uitdaging houdt? Of bestaat jouw team meer uit gezelligheidsdieren die onder het genot van een drankje en hapje lekker rustig met elkaar willen bijkletsen? Beiden opties zijn mogelijk en natuurlijk gaan wij met alle liefde aan de slag om een geweldig afdelingsuitje in Arnhem te organiseren.

Leuke afdelingsuitjes in het centrum 

Ben je nog op zoek naar leuke ideeën voor een afdelingsuitje in Arnhem voor jouw team? Wij van Uitjesbureau geven je graag een aantal tips voor leuke afdelingsuitjes in het centrum van Arnhem. Bekijk eens onze verschillende stadsspellen. Met een stadsspel word je in teams het centrum ingestuurd, onderweg komen jullie uitdagende spellen en opdrachten tegen. Tijdens de opdrachten staat samenwerking en teambuilding centraal, een van onze bestsellers is het Wie is de Mol bedrijfsuitje in Arnhem. In elk team probeert een Mol de opdrachten te saboteren. Wist je dat wij als enige evenementenbureau in Nederland een licentie hebben om het officiele Wie is de Mol uitje aan te bieden? Alleen bij ons vind je dus de echte vrijstellingen, jokers, acteurs, tunes én natuurlijk de eindtest met 10 vragen over het doen en laten van de Mol. De Mollen worden vooraf door ons ingelicht en zijn op de hoogte van alle opdrachten. Wil je meer ontspannen tijdens een afdelingsuitje? Laat ons je wensen weten en samen zorgen we voor een geweldige dag samen met je collega’s.

Onze top 3 afdelingsuitjes

BE smart Citygame Arnhem

Tijdens het actieve bedrijfsuitje BE SMART met eigen thema ga je Arnhem op een heel andere manier verkennen. Deze recruitment game vraagt om samenwerking, communicatie en lef en dit zijn de pijlers om tot succes te komen. Dit bedrijfsuitje wordt gespeeld via de tablet. Daag andere teams uit om de strijd aan te binden, terwijl je geniet van een heerlijke wandeling door het wonderschone centrum van de Rijnstad. Zorg ervoor dat jouw team geen kostbare punten misloopt! 

Walking dinner in arnhem

Het personeelsuitje Walking Dinner in Arnhem geeft jou en je collega’s een combinatie om van te watertanden! Actief én culinair komen heerlijk samen. Onze stadsgids neemt jullie mee op stap door de Parel aan de Rijn en tussen de wandelingen door geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants. Met deze Walking Dinner maak je een fantastische culinaire wandeling samen met je collega’s! Ontdek het centrum van Arnhem opnieuw tijdens dit bedrijfsuitje.

De grote tv quiz dinershow

Tijdens dit afwisselende teamuitje in Arnhem ben je zomaar ineens deelnemer bij verschillende rondes van populaire TV-quizformats. Je kunt je niet meer verbergen, je bent op deze dag geen toeschouwer: het komt nu op jouw kennis aan! Altijd al eens mee willen doen aan De Slimste Mens, of aan het bekende Deal or No Deal? Grijp dan nu je kans! Tussen de gangen van het copieuze diner door speel je met je collega’s in verschillende rondes de bekende Tv-spellen.

Een afdelingsuitje organiseren in Arnhem?

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Arnhem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Arnhem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sportieve afdelingsuitjes in Arnhem

Met een sportieve activiteit als afdelingsuitje in Arnhem wordt de onderlinge teambuilding naar een hoger niveau getild. Heb je collega’s die altijd voor maar één verdieping omhooggaan met de lift of juist van de begane grond tot de hoogste verdieping een sprintje trekken op de trap? De kans is groot dat jouw afdeling beiden types vertegenwoordigd. Daarom zorgen wij ervoor dat deze sportieve dag voor iedereen een plezier wordt. De sport- en spelactiviteiten stellen we af op het voor jullie gewenste niveau, we zullen beloven dat het een goede mix wordt tussen sportiviteit en gezelligheid. Alle activiteiten worden begeleid door onze ervaren begeleiders. Sportieve activiteiten die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld Zeskamp en Expeditie Robinson.

Indoor afdelingsuitje in Arnhem

Met een indoor afdelingsuitje in Arnhem kun je alle kanten op! Van quizzen met collega’s tot spannende dinerspellen, bij Uitjesbureau is het allemaal mogelijk. Met een indoor afdelingsuitje ben je een stuk minder actief bezig dan met een outdoor uitje, maar het is zeker niet minder spectaculair! Wij zorgen voor een heerlijke locatie waar de deelnemers worden ontvangen door onze enthousiaste spelbegeleiders. Wil je vooraf lekker borrelen of genieten van een heerlijk driegangendiner? Tijdens onze dinerspellen speel je rondes van het spel tussen de gangen van het diner. Dit is een leuke combinatie van ontspanning en uitdaging. Wil je liever het spel vooraf of juist achteraf spelen? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Laat ons je wensen weten en samen kijken we naar de opties. 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen