Zeskamp Arnhem

» Uitje » Zeskamp-arnhem

arrangement sportief strand

Zeskamp is een sportieve teambuilding activiteit in Arnhem, waarbij je je collega’s nog beter leert kennen! Bij de Zeskamp binden jullie de strijd aan voor de winst en de eer. Deze dag is zeer geschikt als teambuildingsdag. Samenwerking is de sleutel tot succes. Wie ontpopt zich tot ware aanvoerder van het team? Kom erachter tijdens deze sportieve dag in Arnhem.  

Inclusief

  • Professionele instructeurs 
  • Zes actieve/ sportieve spellen 
  • BBQ op locatie
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

Sportieve teambuilding in Arnhem tijdens Zeskamp 

Een sportieve dag waarin alles draait om actief bezig zijn, samenwerking en natuurlijk plezier. Dit arrangement in of rond Arnhem biedt een ruime keuze aan sportieve activiteiten. Een deel van de spellen doen een beroep op mentale vaardigheden, maar bij andere spellen wordt er een beroep gedaan op je fysieke vermogen. Ga de competitie met elkaar aan en ontdek de sterke en zwakke punten van je collega's die vandaag voor even je tegenstanders zijn! Geschikte locaties voor deze Zeskamp in of rond Arnhem zijn bijvoorbeeld de Stadsblokken, Park Sonsbeek, Het Strandje aan de Rijn of De Rijkerswoerdse Plassen.

Wat kun je verwachten van de Zeskamp in Arnhem?

Je kunt sowieso een dag vol sportiviteit en competitie verwachten tijdens de Zeskamp in Arnhem! De deelnemers worden verwelkomd op de gekozen locatie. De spelleider legt de spellen uit en de dreamteams worden bekend gemaakt. Het belooft een bikkelharde strijd te worden om de competitie te winnen, maar gezelligheid is natuurlijk ook belangrijk. Deze dag kan geheel op maat worden samengesteld. Zo is er ook de mogelijkheid om lunch, borrel of diner toe te voegen. Alle wensen zijn bespreekbaar om jou en je collega’s een fantastische dag vol inspanning en ontspanning te bezorgen! Wij bieden keuze uit de volgende sportieve activiteiten om de zes verschillende rondes van de Zeskamp in te vullen: 

– Beachvolleybal
– Beach soccer
– Knotshockey
– Hindernisbaan + vuur maken
– Skippybalrace
– Reuze Jenga XL
– Tug of war
– Waterrace
– Mega twister (5×5 meter)
– Katapult bouwen
– Lacrosse
– Bamboe toren
– Ultimate frisbee
– Beachtennis
– Tjoekbal 

Offerteaanvraag

Ben je geïnteresseerd in zo’n gezellig en sportief teambuilding uitje in Arnhem of omgeving? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is niet alleen in Arnhem, maar ook in andere grote steden als Den Bosch en Nijmegen te boeken. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele instructeurs 
  • Zes actieve/ sportieve spellen 
  • BBQ op locatie
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen