Bedrijfsuitje
Op maat

Organiseer een bedrijfsuitje op maat in Arnhem voor je collega’s. In overleg organiseren wij een geweldige dag voor jouw team met alles erop en eraan. Wij houden rekening met jullie doelen, wensen en budget. Gaat het om teambuilding, elkaar beter leren kennen of kennismaking met de organisatie? Samen kijken wij naar de mogelijkheden en zorgen we voor een geslaagde dag, avond of compleet weekend in Arnhem.

Bedrijfsuitje op maat in Arnhem

Een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of arrangement op maat is onze specialiteit. Onze uitjes worden door heel Nederland georganiseerd, zo ook in Arnhem! Bij een evenement op maat beginnen we altijd helemaal blanco, wij nemen geen bestaand evenement als uitgangspunt. We maken het evenement helemaal op maat voor jullie. Zo hebben jullie altijd een uniek en spectaculair bedrijfsuitje op maat. Uitjesbureau bestaat al ruim 22 jaar en in deze periode hebben wij al veel bedrijfsevents op maat mogen organiseren. Aanleidingen hiervoor waren onder andere: 

Award uitreiking 
Online en live producties 
Bedrijfsjubileum 
  
Teambuilding evenementen
Personeelsfeest met een thema
Bedrijfsuitje of personeelsuitje  
Introductie voor nieuw personeel   
Kerstfeest of nieuwjaarsbijeenkomst  
Productintroductie of product presentatie  

Naast het plannen en organiseren van de activiteit kunnen wij alles van A t/m Z voor je regelen. Want waar organiseer je de activiteit, welk restaurant of evenementenlocatie is geschikt en wat ligt centraal voor alle collega’s? Met onze expertise en kennis boeken wij een locatie, het eten, vervoer en alles er op en eraan voor jullie!

 

Een paar voorbeelden van uitjes op maat door heel Nederland

digital MUNDO game blijdorp

Kinderopvang Mundo biedt al 45 jaar een veilige en vertrouwde opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Voor de invulling van de studiedag in oktober 2021 is gekozen voor een samenkomst in Diergaarde Blijdorp met ruim 300 collega’s. Het hoofddoel van de dag is om weer met elkaar in verbinding te komen. Naast fun en het verkennen van de Diergaarde, wordt deze dag ook gebruikt om met elkaar antwoord te geven op de resultaten van een eerder gehouden tevredenheidsonderzoek. Tijdens een door Uitjesbureau op-maat-ontwikkelde ontdekkingsgame in Blijdorp hielden verschillende clustermanagers van Mundo zich schuil op diverse plekken in Blijdorp. Door middel van opdrachten, fun- en kennisvragen en met behulp van een tablet met GPS gingen ze in teams op zoek naar de clustermanagers. Daar gingen de verschillende groepjes het gesprek aan over de verschillende ontwikkel- en verbeterpunten. De inzichten die ontstonden, konden digitaal worden gedeeld. De managers zijn hier inmiddels mee aan de slag gegaan en hebben per cluster een mooi plan voor de toekomst opgesteld.

bedrijfsuitje op maat in Arnhem Blijdorp
Video afspelen over Op maat

Veiligheidsregio flevoland

Op 6 juli 2021 hebben maar liefst 55 medewerkers van Veiligheidsregio Flevoland hun ambsteed of belofte afgelegd. Het was een bijzondere ceremonie omdat het voor het eerst in de geschiedenis digitaal plaatsvond. Een fysieke bijeenkomst was helaas niet mogelijk vanwege de geldende coronamaatregelen. 

Familie, vrienden en collega’s keken mee via een livestream. Wij mochten de productie en streaming verzorgen. Het was een fantastische samenwerking met een mooi eindresultaat! 

Gemeente Rotterdam

Hoe kunnen we de medewerkers van de verschillende stadsgebieden van de gemeente Rotterdam op een innovatieve en interactieve manier aan elkaar verbinden? Hoe zorgen we ervoor dat we een leuke middag hebben, maar dat er tegelijkertijd wordt nagedacht over de gemeenschappelijke belangen? Aan de tekentafel ontstond al snel een heldere schets. We kwamen tot een game waarin de deelnemers spelenderwijs leren. Zo leren ze niet alleen elkaar kennen, maar ontwikkelen we team- en communicatieopdrachten die vertaald kunnen worden naar de samenwerking op de werkvloer. En dat niet alleen; ze kregen de kans om met een frisse blik hun mening en ideeën te geven. Zo helpen we elkaar en kijken we letterlijk over elkaars grenzen heen.  Zo ontstaan de beste ideeën!

Video afspelen

Innocent drinks

Op 15 juli 2021 hebben wij een heel gaaf evenement op maat mogen organiseren voor innocent drinks. innocent drinks opent in 2021 de deuren van haar nieuwe eigen CO2-neutrale, duurzame fabriek in Rotterdam. Met ons concept ‘Walk the Talk’ leren de 100 nieuwe medewerkers van innocent drinks de kernwaarden van het bedrijf op een leuke en originele manier kennen. Het personeel werd per boot naar de binnenstad van Rotterdam gevaren vanaf het huidige kantoor om daar onze Gamification Game ‘Walk the Talk’ te spelen. De game stond volledig in het teken van innocent drinks. Onze game developer is erin geslaagd om een stadsspel te ontwerpen dat met uitdagende vragen en opdrachten perfect aansluit op de kernwaarden van innocent drinks. De verkregen antwoorden, foto’s en video’s tijdens de game werden getoond en gedeeld tijdens de prijsuitreiking. De geslaagde dag werd afgesloten met een gezellige barbecue. 

bedrijfsuitje op maat

Wil jij graag meer informatie en advies over een op maat gemaakt evenement in Arnhem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte evenement in Arnhem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen