Gamification: Walk the Talk Arnhem

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-arnhem

gamification training

Tijdens het personeelsuitje Walk the Talk komt het nuttige en het aangename op een mooie manier samen. Op deze dag maken de werknemers spelenderwijs en op een unieke manier kennis met de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf. Tijdens deze game ga je in teams van 3 tot 5 personen de binnenstad centrum van Arnhem in om samen met je collega’s creatieve en uitdagende opdrachten te volbrengen.  

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

Business event Walk The Talk in Arnhem 

Wist je dat veel medewerkers de missie, visie en kernwaarden van de organisatie waar zij werken niet kennen? Tijdens dit interactieve en op maat gemaakte bedrijfsuitje komt daar verandering in. Dit is een actief en uitdagend bedrijfsuitje in Arnhem waar zowel de ervaren als de nieuwe medewerkers wat aan hebben. In groepen van 3 tot 5 personen gaan de deelnemers de dynamische binnenstad van Arnhem in, gewapend met een tablet en plattegrond. De teams worden geleid door een GPS-signaal. Tijdens de route komen de teams verschillende opdrachten tegen die te maken hebben met de kernwaarden, missie en visie. Alle handelingen worden vastgelegd: de foto-en video opdrachten, de quizvragen over het bedrijf en natuurlijk vragen over de Rijnstad Arnhem.  

Wat kun je verwachten van Gamification Walk The Talk in Arnhem?

Dit personeelsuitje begint op een afgesproken locatie in de dynamische binnenstad van Arnhem. Dit kan in een gezellige horecalocatie of op een andere locatie in de stad. Na de introductie en de speluitleg worden de teams bekend gemaakt en dan gaan we van start! De tablets worden uitgereikt en dan gaan de teams op pad. Op dat moment weet je nog niet veel. De enige zekerheid die je hebt is dat jouw team zich zo snel mogelijk naar het eerste punt moet begeven dat verschijnt op de kaart in de tablet. 

Gaandeweg wordt snel duidelijk welke kant we opgaan. Welke kernwaarden vertegenwoordigt jouw bedrijf eigenlijk? Wat weten jij en je collega’s daarvan? De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar hoe zie jij dat? Individueel of als team? Dit wordt vastgelegd in verschillende foto/video-opdrachten. Terwijl jij en team daar de hoofden over breken ziet de begeleiding in het systeem alle input binnenkomen. 

De klok tikt onverbiddelijk door tijdens dit spel en zodra de tijd op is keer je terug naar de startlocatie. Daar zien we welk team het er het beste en meest creatief vanaf heeft gebracht. Met een gespecialiseerde coach reflecteren we deze dag. We willen dat de kernwaarden gaan leven binnen jouw team! Als dat gelukt is, dan is de missie van de dag geslaagd!

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier: 

  • MISSIE en PRINCIPES vormen samen de VISIE voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom? 
  • Wat versta jij onder (kernwaarde) en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag

Wil je jouw medewerkers meer bewust maken van de kernwaarden van de organisatie? Kies voor dan voor onze Walk The Talk Gamification in Arnhem. Dit bedrijfsuitje kan natuurlijk ook worden opgevrolijkt met een fijne lunch vooraf, een diner of een gezellige borrel achteraf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan behalve in Arnhem ook in andere grote steden worden geboekt zoals bijvoorbeeld in Utrecht, Zwolle en Den Bosch.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen