Gamification: Onboarding Scenario Arnhem

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-arnhem

gamification

Het personeelsuitje Gamification Onboarding Scenario in Arnhem laat nieuwe medewerkers op een originele manier kennis maken met het bedrijf! Door middel van het beantwoorden van vragen en uitvoeren van opdrachten krijgen de nieuwe medewerkers een unieke introductie tot de nieuwe werkvloer, hun nieuwe collega’s en de bedrijfscultuur. Dit personeelsuitje is zeer geschikt als introductie voor nieuwe medewerkers. 

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

Introductie voor nieuwe medewerkers: Onboarding Scenario in Arnhem 

In een grote organisatie waar veel mensen werken en het verloop soms groot is, kan het als nieuwkomer lastig zijn om je weg te vinden. Dan is het prettig als je als kersverse collega op een warme en originele wijze welkom wordt geheten. Tijdens de Gamification Onboarding Scenario in Arnhem leert het nieuwe personeel het bedrijf, de nieuwe collega’s en de bedrijfscultuur op een interactieve manier kennen.

Wat kun je verwachten van de Onboarding Scenario in Arnhem?

Zakelijk maar toch informeel. Op deze dag gaat het vooral om het verwelkomen van nieuwe medewerkers. Zij maken op een originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe werkgever, de collega's en de bedrijfscultuur. Via een tablet krijgen zij verschillende uitdagende vragen en opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan kennisvragen over het bedrijf of verschillende foto- en video opdrachten, maar denk ook aan een warm welkomstwoord van de CEO. Op deze dag maken de nieuwe medewerkers spelenderwijs kennis met het bedrijf en de collega’s waar zij mee gaan samenwerken. Door jarenlange ervaring weten wij dat zon introductiedag of week ook erg goed werkt voor de teambuilding! 

Offerteaanvraag

Wil je jouw nieuwe medewerkers ook zo’n aangenaam en uniek welkom geven in Arnhem? Kies voor de Onboarding Scenario en zorg daarmee voor een perfecte eerste indruk van de organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is behalve in Arnhem ook te boeken in andere grote steden zoals bijvoorbeeld Utrecht, Den Bosch en Breda.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
  • Geschikt voor elke locatie
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen