Healthy Walk Together | Digital outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-arnhem

actief MVO teambuilding

Healthy Walk Together Arnhem is een personeelsuitje waarbij jij en je collega’s niet fysiek bij elkaar zijn. Een ideaal uitje voor internationale organisaties, want met deze teambuilding activiteit kun je vanaf elke locatie op de aardbol meedoen! Iedere deelnemer wandelt individueel een eigen route in de eigen omgeving. Aan het einde van het spel is bekend wie de meeste stappen heeft gehaald en hiermee de meeste badges en punten heeft verdiend.

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together Arnhem | Teambuilding op afstand  

Wonen de werknemers van jouw bedrijf verspreid over het land of zelfs over de wereld, maar wil je toch iets leuks doen samen? Organiseer een gezamenlijk teamuitje voor een internationaal bedrijf! Tijdens de Healthy Walk Together doen jullie aan teambuilding op afstand. Iedere deelnemer downloadt de Healthy Walk Together-app op de smartphone. Vervolgens gaan alle deelnemers vanaf hun eigen locatie tegelijkertijd een wandeling maken. Het maakt niet uit of je door het Spijkerkwartier in Arnhem wandelt of over een exotisch strand op Aruba flaneert. Start de game in de app en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 1500) om het digitale slot te openen. De opdrachten gaan over jullie bedrijf of organisatie. Het kunnen foto- en video-opdrachten zijn, maar ook raadsels of meerkeuzevragen.

Wat kun je verwachten van Healthy Walk Together Arnhem?  

Het spel kan beginnen wanneer alle deelnemers de app hebben gedownload. Wil je de deelnemers een boodschap meegeven vanuit het management? Dan kun je een filmpje toevoegen waarin de leidinggevende iedereen welkom heet en een introductie geeft. Wanneer het spel van start gaat, gaan de deelnemers naar buiten om een wandeling te maken. Iedere deelnemer kiest zijn of haar eigen route, want je bent dus niet gebonden aan een plek. Met dit teamuitje creëer je op afstand verbinding tussen je medewerkers, noem het virtuele teambuilding.

De app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en houdt precies bij of je het benodigde aantal stappen hebt gezet. Is het vooraf besproken stappendoel bereikt? Dan ontvang je een badge waarmee je een opdracht kunt openen. Bij het openen van de opdracht zie je één of meerdere vragen, codes, puzzels of andere quizonderdelen verschijnen. Zo loop je meermaals een bepaald aantal stappen waarna je een leuke of uitdagende opdracht krijgt.

Dit bedrijfsuitje kun je ook spreiden over meerdere dagen zodat je medewerkers elke dag een fijne gezonde wandeling maken! Wandelen is goed voor de mentale en fysieke gezondheid. De vragen en opdrachten kunnen afgestemd worden op het bedrijf. 

Wil je jouw medewerkers milieubewuster maken en een maatschappelijk verantwoord doel koppelen aan dit teamuitje op afstand? Dan is het bijvoorbeeld een leuk idee om deelnemers onderweg zo veel mogelijk zwerfafval te laten opruimen. Daarmee kunnen zij bonuspunten verdienen! Door deze koppeling werk je met jouw bedrijf niet alleen aan de gezondheid van jou en je medewerkers, maar ook aan een schonere planeet.    

Offerteaanvraag

Het team dat aan het einde van deze virtuele game de meeste punten heeft behaald is te zien op het leaderbord. Dit teamuitje is overal in Nederland te boeken. Ga jij deze sportieve strijd op afstand aan met je collega’s? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen