Arrangement stadswandeling en dinerspel Arnhem

» Uitje » Arrangement-stadswandeling-en-dinerspel-arnhem

arrangement dinerspel rondvaart

Ben je op zoek naar een leuk en actief personeelsuitje in Arnhem? Boek dan onze stadswandeling met gids! Een leuke en leerzame stadswandeling waarbij je alles over de Rijnstad en haar rijke historie komt te weten. Naast de heerlijke wandeling speel je een spannend dinerspel of een stadsspel waarbij jij en je collega’s uitdagende opdrachten in de stad moeten volbrengen!   

Inclusief

  • Stadstour met stadsgids 
  • Professionele begeleiding en entertainer 
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

Laat je verrassen tijdens een stadswandeling door Arnhem!

Arnhem is een stad waar heden en verleden perfect samensmelten. Een stad die de geschiedenis koestert, maar ook een modieuze stad waar jonge creatieve mensen de stad voeden met hun ideeën. Dat maakt Arnhem tot een dynamische stad die altijd in beweging is! De stadswandeling met stadsgids voert jou en je collega’s langs de meest bijzondere plekken van Arnhem. De rondleiding kan natuurlijk beginnen vanaf de befaamde Korenmarkt, maar ook vanaf elke andere gewenste plek in de stad. Vanaf de afgesproken locatie leidt onze stadsgids jullie langs mooie plekken zoals de Eusebiuskerk, Het Stadskasteel Sint Peters Gasthuis, de beroemde John Frost-Brug, Het Duivelshuis en de charmante ‘7 straatjes’. Onze stadsgids is een trotse ‘Ernhemmer’ die jullie graag alles vertelt over het bijzondere heden en verleden van de Parel aan de Rijn!

Wat kun je verwachten van dit de stadswandeling in Arnhem?

De deelnemers worden verwelkomd op een locatie in het mooie en levendige centrum van Arnhem. Vanaf daar neemt onze stadsgids jou en je collega’s mee langs de mooiste plekken van ‘Het Haagje van het Oosten.’ Wat die bijnaam van de stad betekent legt de gids je haarfijn uit!

Naast de rondleiding wordt er een stadsspel of dinerspel gespeeld. Denk aan actieve spellen als Wie is de Mol, het Monopoly Streets stadsspel of een City Escape game. De dag kan ook luchtig worden afgesloten met een dinerspel zoals een bijvoorbeeld met een Pubquiz, waarbij je tussen de gangen van een heerlijk driegangendiner de rondes van de quiz speelt. Alle wensen en opties zijn bespreekbaar om jou en je collega’s een onvergetelijk personeelsuitje in Arnhem te bezorgen!

Offerteaanvraag

Wil je meer informatie over dit gezellige personeelsuitje in Arnhem? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit teamuitje is behalve in Arnhem ook in andere grote steden als Utrecht en Den Bosch te boeken.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Stadstour met stadsgids 
  • Professionele begeleiding en entertainer 
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen