Bedrijfsfestival organiseren in Arnhem

» Uitje » Bedrijfsfestival-organiseren-in-arnhem

arrangement bedrijfsfeest

Heb jij de organisatie van het personeelsuitje in Arnhem op je genomen? Dan kun je natuurlijk een makkelijk avondje bowlen en uit eten regelen, maar waarom maak je er niet gelijk een swingend bedrijfsfestival van? Een bedrijfsfestival kan op alle mogelijke manieren: een dancefestival, een foodfestival of een cultureel festival: zeg het maar! Wij verzorgen deze hele mooie dag in Arnhem voor jou en je collega's zoals jij dat voor ogen hebt!  

Inclusief

  • Unieke locatie in Arnhem
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

Een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Arnhem 

Even niet aan werk denken, de druk van de ketel halen en een leuke dag beleven met je collega’s.  Een dag in Arnhem waarbij saamhorigheid, verbinding en gezelligheid bovenaan de ‘to do list’ staan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vertel ons wat voor soort bedrijfsfestival jij in gedachten hebt en dan stellen wij op basis van jouw input een grandioze dag in de Gelderse hoofdstad samen! 

Het seizoen en het weer spelen een grote rol in ons soms toch best wel koude kikkerlandje! Over de locatie, indoor of outdoor, kunnen we dus meedenken. Voor een indoor-event kun je denken aan gerenommeerde event-locaties zoals Indoor City en Indoor Action en voor een outdoor-events zijn locaties als Park Sonsbeek, Het Strand aan de Rijn, de Rijkerswoerdse Plassen of de Stadsblokken zeer geschikt. Mocht je zelf een mooie locatie in gedachte hebben, dan is dat natuurlijk ook bespreekbaar. 

We bekijken dus samen hoe de dag wordt ingevuld. Welk soort festival past het beste bij jouw bedrijf en team? Wat voor mensen werken er binnen jouw bedrijf? Aan de hand van alle gegeven input stemmen wij het thema, de activiteiten, de muziek en het eten geheel af op de wensen. Even geen duffe congreszaal met oneindige rijen stoelen, maar een spectaculair festival met alles er op en eraan. Precies zoals jullie het graag willen! Een avond die voor ieder wat wils biedt. We garanderen in elk geval dat alle deelnemers een onvergetelijke dag in Arnhem zullen ervaren! 

Laat je inspireren 

Heb je interesse om zo’n geweldig bedrijfsfestival te organiseren voor jouw bedrijf in Arnhem? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Een bedrijfsfestival is behalve in Arnhem ook te boeken in grote steden van Nederland zoals Breda of Utrecht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Arnhem
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen