Weekendarrangement voor bedrijven in Arnhem

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-arnhem

arrangement teambuilding

Het Weekendarrangement voor bedrijven is een personeelsuitje in Arnhem, waarbij je samen met je collega’s het nuttige met het aangename combineert. Zo kun je bijvoorbeeld een vergadering of een workshop plannen, maar daarnaast ook samen dineren en een stadsspel of een gezellige quiz spelen. Leer je collega’s eens in een andere setting kennen tijdens een weekend in Arnhem!

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

Een weekend weg met je collega’s in Arnhem 

Deadlines, targets en werkdruk: we weten allemaal hoe werk ons in een ijzeren greep kan houden. Alles raast maar door en dan heb je ook weleens even adempauze nodig. Even het werk loslaten en ontspannen. Tijdens dit weekendarrangement laat je het zakelijke gedeelte samenvloeien met die broodnodige ontspanning. Je kunt tijdens dit weekend wel de nodige werkzaamheden inplannen, maar ontspanning en de band binnen het team versterken staan voorop. Het gaat dit weekend vooral om het samenzijn met collega's. Hoe actief dit weekendarrangement wordt, laten we geheel aan jullie over. Wij bieden een breed scala aan activiteiten aan. Geniet bijvoorbeeld van een spannend dinerspel, een oergezellige Pubquiz of een actief stadsspel. 

Wat kun je verwachten tijdens dit weekendarrangement voor bedrijven in Arnhem?

Het programma van dit weekend in Arnhem kunnen jullie helemaal naar eigen wens invullen. Je kunt het zo druk, rustig, spannend of ontspannend maken als je maar wil. Speel bijvoorbeeld op vrijdagavond een spannend dinerspel naar keuze. Wil je na het dinerspel nog even relaxen met je collega’s? Dat kan bijvoorbeeld tijdens een vaartocht over de mooie wateren van die mooie stad aan de Rijn, onder het genot van een lekker drankje en de prachtige uitzichten over het veelzijdige Arnhem. 

Na een avond heerlijk tot rust te zijn gekomen gaan jullie door naar het hotel om een goede nachtrust te pakken. In de ochtend staat er misschien een workshop of vergadering op de agenda. Zo’n bijeenkomst kan plaatsvinden in een vergaderruimte van het hotel, een horecalocatie of op een zelfgekozen locatie. 

Na een ochtend vergaderen of een intensieve workshop ben je vast en zeker toe aan wat frisse lucht, een goede lunch en een leuk stadsspel. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende stadspellen aan. Wat dacht je van ‘Wie is de Mol’, ‘Monopoly Streets’ of ‘City Escape’. Of wellicht willen jullie een gezellige Pubquiz spelen? Je kunt dit weekendarrangement in Arnhem invullen zoals je dat wilt en daar helpen wij graag bij!   

Offerteaanvraag

Alle wensen zijn bespreekbaar om het perfecte weekendarrangement in Arnhem voor jouw bedrijf te organiseren. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit arrangement wordt behalve in Arnhem ook aangeboden in andere grote steden zoals Utrecht en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen