Zomer uitjes in Arnhem

Het is weer de hoogste tijd voor een bedrijfsuitje in de zomer in Arnhem! Als je er lekker op uit gaat met je collega’s tijdens de zomer, heb je gegarandeerd een geslaagde dag. Geniet van de drukte om je heen, de volle terrassen en de zonnige straten en pleinen. Bij Uitjesbureau vind je de leukste zomer uitjes en outdoor teamuitjes in Arnhem. Laat je inspireren voor leuke buiten activiteiten en neem contact met ons op bij vragen! Wij staan voor je klaar.

Organiseer een bedrijfsuitje in de zomer in Arnhem

Breng de teambuilding naar een hoger level tijdens een bedrijfsuitje in de zomer in Arnhem. De mooie dagen zijn weer vanzelfsprekend en je kunt er dus weer lekker op uit gaan met je collega’s. Geniet van het mooie zonnige centrum, de gevulde terrassen én natuurlijk van een uitdagend stadsspel. Speel alleen een stadsspel of combineer de citygame in Arnhem met een heerlijke lunch vooraf of een borrel of driegangendiner achteraf. Wij kennen de leukste horecalocaties in Arnhem en weten precies welke locatie past bij verschillende groepsgroottes en andere specifieke wensen. Samen met onze event manager ga jij een geweldige dag organiseren voor je collega’s tijdens de zomermaanden. Benieuwd naar onze zomer uitjes in Arnhem? Laat je inspireren op deze pagina met de leukste outdoor teambuilding activiteiten. Heb je interesse in een van deze leuke zomer uitjes? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze top 3 Zomer uitjes in Arnhem

Het is tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve zomer uitjes in Arnhem. Geniet van de warme zomer zon in je gezicht tijdens een van onze stadsspellen en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Tijdens een stadsspel wandel je ongeveer 5 km door het centrum van Arnhem. Laat je inspireren met leuke zomer uitjes.

Escape city Arnhem Stadsspel

Escape City is een actief zomers personeelsuitje in de binnenstad van Arnhem. Door middel van het oplossen van opdrachten, clues, codes en kennisvragen moeten jij en je collega’s zien te ontsnappen uit het centrum van Arnhem. Een denkbeeldige cirkel omlijnt een gebied waarbinnen de teams zich mogen bewegen. Buiten die cirkel is de ‘’No Go Area’’. Zodra jouw team daar in de buurt komt waarschuwt de tablet je. Slechts één brug, straat of steeg leidt naar de uitgang waar jij en je teamgenoten naar op zoek zijn.

Geheimen van Arnhem

Een actief en leerzaam stadsspel in de zomer waarbij de Geheimen van Arnhem steeds meer komen bovendrijven. Wat zijn Arnhemse Meisjes? Waarom rijden er in Arnhem, als enige stad in de Benelux, trolleybussen? Waarom werd Arnhem vroeger ‘Het Haagje van het Oosten genoemd en hoe noemen de jongeren hun stad tegenwoordig in straattaal? Tijdens dit personeelsuitje kom je alle ins en outs over de Rijnstad te weten! Geheimen van Arnhem is een heerlijk bedrijfsuitje tijdens de zomermaanden. Ontdek Arnhem met je collega’s!

Zeskamp sportief uitje arnhem

Een sportieve dag in de zomer waarin alles draait om actief bezig zijn, samenwerking en natuurlijk plezier. Dit arrangement in of rond Arnhem biedt een ruime keuze aan sportieve activiteiten. Een deel van dspellen doen een beroep op mentale vaardigheden, maar bij andere spellen wordt er een beroep gedaan op je fysieke vermogen. Geschikte locaties voor deze Zeskamp in of rond Arnhem zijn bijvoorbeeld de Stadsblokken, Park Sonsbeek, Het Strandje aan de Rijn of de Rijkerswoerdse Plassen.

bedrijfsuitjes in de zomer in Arnhem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de zomer in Arnhem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje tijdens de zomer in Arnhem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

nog meer zomer uitjes in Arnhem

wie is de mol the official game

Tijdens dit spannende en actieve zomer bedrijfsuitje in Arnhem staan al je zintuigen op scherp! ‘Wie is de Mol’ is al jaren een kijkcijfer hit. Wij hebben in samenwerking met IDTV dit unieke stadsspel ontwikkeld. Uitjesbureau is de enige aanbieder die de originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mag gebruiken voor dit Wie is de Mol-personeelsuitje. Slaag jij erin om de Mol in jouw team te ontmaskeren?

Monopoly Streets Arnhem

Tijdens dit bedrijfsuitje in de zomer ben je een grote vastgoedmagnaat op Arnhemse woningmarkt! Bij het Monopoly Streets stadsspel draait het om geld, vastgoed, teambuilding en strijd om de macht te veroveren. In teams binden jullie de keiharde strijd aan om de mooiste gebouwen en straten van Arnhem in bezit te krijgen! Wie wordt de grootste huizenbezitter van de Rijnstad? Ontdek het tijdens Monopoly Streets in Arnhem.

Penoze Stadsspel in Arnhem

Het misdaadspel Penoze in Arnhem is een spannend en actief teamuitje in de gezellige binnenstad van de Rijnstad. Het verhaal is als volgt: door een aantal verkeerde relaties van het bedrijf zijn jij en je collega’s ineens betrokken geraakt bij een grote drugsdeal. Samen met je teamgenoten moet je zo snel mogelijk van die drugs af zien te komen. Hoe ga je dit oplossen? De drugs door de wc spoelen is geen optie. Boek dit spannende teamuitje nu in Arnhem.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen