Voorjaarsuitjes in Arnhem

Het is voorjaar en tijd voor een leuk outdoor bedrijfsuitje in Arnhem met je collega’s! Het zonnetje komt weer vaker tevoorschijn en daar wordt iedereen vrolijk van. Ga lekker de stad in en voltooi samen met je collega’s uitdagende opdrachten en raadsels. Onze outdoor teambuilding activiteiten zijn heel geschikt om tijdens het voorjaar te spelen. Wil je meer informatie over een voorjaarsuitje in Arnhem? Neem contact met ons op of lees snel verder voor leuke tips.

Organiseer een voorjaarsuitje in Arnhem

Ben je bezig met de organisatie van een voorjaarsuitje in Arnhem? Nu de winter ons langzaamaan gaat verlaten en we de koude en regenachtige dagen achter ons kunnen laten, is het weer tijd voor een gezellig bedrijfsuitje in de buitenlucht. Geniet van de stad, het spel en je collega’s tijdens onze actieve en uitdagende stadsspellen in Arnhem. Wil je een stadsspel combineren met een heerlijke lunch of diner in een gezellige horecalocatie in het centrum? Laat je ons je wensen weten en wij van Uitjesbureau Arnhem regelen het voor je!

onze top 3 voorjaarsuitjes

Het is tijd voor wat leuke tips over onze actieve stadsspellen in Arnhem. Geniet van het frisse lente zonnetje in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Onze stadsspellen vinden plaats in het centrum van Arnhem en tijdens een stadsspel wandel je ongeveer 5 km. Ga jij de uitdaging aan met je collega’s? Lees snel verder voor onze tips.

Monopoly Streets Stadsspel

Jij en je collega’s zijn op deze dag het neusje van de zalm in de Arnhemse vastgoedwereld. Net als in het bekende bordspel Monopoly heeft jouw team als opdracht om de mooiste straten en de absolute toplocaties van de Rijnstad te veroveren. Alleen speel je het spel nu niet op het bord, maar in de straten van Arnhem! Door het uitvoeren van opdrachten in het centrum van Arnhem verdien je geld om je Arnhemse vastgoed mee te kopen. Maar let op: net als in het bordspel zijn er ook in deze versie Algemeen Fonds en Kanskaarten die het spel volledig om kunnen gooien.

Ontdek de Mol in Arnhem

Bij het spannende bedrijfsuitje Ontdek De Mol kun je niemand vertrouwen! Ja, zelfs je beste collega is tijdens dit spel onbetrouwbaar evice versa ligt ook jouw handelen onder het vergrootglas. Ben jij die eerlijke teamspeler die strijdt om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de pot of ben jij die stiekeme Mol die de boel probeert te saboteren? De Mollen zijn helemaal op de hoogte van de opdrachten die het team moet uitvoeren en staan op standje sambalscherpte om het team te tackelen. Lukt het jou en je teamgenoten om De Mol te ontmaskeren?

Penoze stadsspel in arnhem

Het misdaadspel Penoze in Arnhem is een spannend en actief teamuitje in de gezellige binnenstad van Arnhem. Het verhaal is als volgt: door een aantal verkeerde relaties van het bedrijf zijn jij en je collega’s ineens betrokken geraakt bij een grote drugsdeal. Jullie zijn in het bezit gekomen van 1000 kilo cocaïne. Het doel moge duidelijk zijn: jullie moeten heel snel van dat poedertje af zien te komen! De drugs in de Rijn gooien is geen optie. Dus hoe pakt jouw team dit aan? Zijn jullie handige smokkelaars? Of loopt jouw team in de val en worden jullie toch gepakt door de politie?   

bedrijfsuitjes in het voorjaar in Arnhem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in het voorjaar in Arnhem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Arnhem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes

wie is de mol the official game

Tijdens dit spannende en actieve personeelsuitje in Arnhem staan al je zintuigen op scherp! ‘Wie is de Mol’ is al jaren een kijkcijfer hit. In samenwerking met de producenten van het Wie is de Mol tv-programma, ‘IDTV’, bieden wij jou en je collega’s de mogelijkheid om zelf de grote schoenen van de kandidaten of die van de Mol te vullen. Goede samenwerking en een opperste staat van alertheid zijn absolute vereisten om dit avontuurlijke spel tot een succesvol einde te brengen. Geniet van al het stedenschoon dat Arnhem biedt, maar laat je er ook niet te veel door afleiden: de Mol slaapt nooit en zal er alles aan doen om de opdrachten te saboteren.

Geniet van Cultureel arnhem

Het dynamische Arnhem heeft een hoop te bieden, daar zul je tijdens dit culturele dag arrangement achter komen. Door de verhalen van onze Arnhemse stadsgids leer je de historie van de stad kennen. De gids neemt je mee langs de meest unieke plekken van Arnhem en weet daar beeldend over te vertellen, zodat de geschiedenis ook echt gaat leven. Afhankelijk van de culturele interesse van de deelnemers kan bijvoorbeeld het Nederlands Openlucht Museum, de historische Eusebiuskerk of het Arnhems Oorlogsmuseum bezocht worden. Na de wandeling, het museumbezoek en een uitgebreide lunch is het tijd voor een spannend stadsspel!

Walking Dinner in Arnhem

Onze Walking Dinner in Arnhem is actief maar ook ontspannen, sociaal, origineel en daarbij krijg je ook nog eens de lekkerste gerechten voorgeschoteld! Een ideaal dagje uit met je collega’s vinden wij! Onze Walking Dinner voert je langs de mooiste en meest bijzondere plekken van Arnhem. Tijdens de wandelingen vertelt onze stadsgids alles wat je maar wil weten over de Rijnstad. Tijdens de Walking Dinner in Arnhem is er geen vaste tafelschikking. Op deze manier kom je steeds met iemand anders in gesprek, bijvoorbeeld met de collega’s die je soms wat minder ziet. Verbind met andere collega’s en verbeter de onderlinge connectie.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen