Geniet van Cultureel Arnhem

» Uitje » Geniet-van-cultureel-arnhem

arrangement teambuilding

Tijdens dit culturele arrangement leer je Arnhem in alle veelzijdigheid kennen. Onze stadsgids leidt jou en je collega’s rond door de binnenstad en vertelt je alles over het rijke verleden en heden van Arnhem. Geen cultureel uitje zonder museumbezoek en een leuk spel! Je leert Arnhem echt goed kennen tijdens deze teambuilding dag. 

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

Ontdek Cultureel Arnhem tijdens dit dag arrangement

Het dynamische Arnhem heeft een hoop te bieden, daar zul je tijdens dit culturele dag arrangement achter komen. Door de verhalen van onze Arnhemse stadsgids leer je de historie van de stad kennen. De gids neemt je mee langs de meest unieke plekken van Arnhem en weet daar beeldend over te vertellen, zodat de geschiedenis ook echt gaat leven. Na de wandeling, het museumbezoek en een uitgebreide lunch is het tijd voor een spannend stadsspel!

Hoe ziet het bedrijfsuitje Geniet van Cultureel Arnhem eruit?

De deelnemers verzamelen op een centrale plek in Arnhem en onze gids neemt jullie mee door de mooie binnenstad. Een museumbezoek mag natuurlijk niet ontbreken tijdens dit arrangement. Afhankelijk van de culturele interesse van de deelnemers kan bijvoorbeeld het Nederlands Openlucht Museum, de historische Eusebiuskerk of het Arnhems Oorlogsmuseum bezocht worden. Het is slechts een greep uit het grote culturele aanbod van Arnhem. Na het museumbezoek zijn we toe aan een lekkere lunch in een sfeervolle horecalocatie in de gezellige binnenstad van Arnhem.

Nadat iedereen lekker heeft gegeten, is het tijd voor het stadsspel. De spelleider legt het door jullie gekozen spel uit. Wij bieden een brede keuze aan stadsspellen, zoals bijvoorbeeld de uitdagende Wie is de Mol Game, het spannende Escape City of Monopoly Streets. Tijdens een stadsspel gaan jullie in teams het centrum van Arnhem in om diverse opdrachten uit te voeren. De opdrachten variëren van kennisvragen tot opdrachten die je in teamverband moet uitvoeren.

Misschien zijn jullie wel even klaar met wandelen en kiezen jullie voor een gezellige indoor activiteit. Dat kan ook! Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een leuke Pubquiz of de hilarische Ranking Your Colleagues Quiz. Dit arrangement kun je zo actief, spannend of juist ontspannend maken als je maar wilt!

Offerteaanvraag

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is behalve in Arnhem ook te boeken in andere grote steden zoals Utrecht en Den Bosch. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen