De Duurzaamste Mens | Educatieve game Arnhem

» Uitje » De-duurzaamste-mens-educatieve-game-arnhem

humor quiz teambuilding

Stap uit de traditionele teamactiviteiten en ontdek "De Duurzaamste Mens" in Arnhem: een bruisend bedrijfsuitje dat duurzaamheid op een vernieuwende en boeiende manier verkent. Dit interactieve spelconcept daagt teams uit om samen te leren, te concurreren en stappen te zetten richting een duurzamere toekomst. Doe mee en laat je verrassen door deze unieke ervaring!

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p.

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

Educatief Bedrijfsuitje De Duurzaamste mens

Stel je voor: een bruisende en prikkelende ervaring die de gebruikelijke teamuitjes overstijgt en jou en je collega's meeneemt op een reis vol ontdekkingen en bewustwording. Dat is precies wat De Duurzaamste Mens in Arnhem biedt - een vernieuwend spelconcept dat duurzaamheid tot leven brengt op een manier die zowel boeiend als leerzaam is. In plaats van de traditionele benadering van duurzaamheid als een serieus en soms zelfs saai onderwerp, belicht "De Duurzaamste Mens" het als een spannend avontuur vol mogelijkheden en verrassingen. Met een knipoog naar het bekende TV-format "De Slimste Mens" brengt dit spel teams van collega's samen in een interactieve en uitdagende competitie, waarbij kennis, inzicht en samenwerking centraal staan.

Wat kun je verwachten van de Duurzaamste Mens?

Het gaat niet alleen om het winnen van de titel "Duurzaamste Mens" van de organisatie, maar ook om de reis die je samen met je teamgenoten maakt. Van het ontdekken van de impact van jullie levensstijl tot het verkennen van de mogelijkheden van een duurzame economie, elk aspect van duurzaamheid wordt op een speelse en toegankelijke manier behandeld. Maar het draait niet alleen om competitie en kennis. Het gaat ook om het vieren van de kleine successen en het stimuleren van elkaar om stappen te zetten naar een duurzamere toekomst. Zelfs als je niet in de finale belandt, kun je nog steeds een rol spelen door het publiek te vertegenwoordigen in een interactief raadspel.

En voor organisaties die verder willen gaan, biedt "De Duurzaamste Mens" tal van mogelijkheden voor aanpassing en uitbreiding. Van het toevoegen van een publieksprijs tot het op maat maken van de vragen en opdrachten, er is voor elk wat wils. Kortom, "De Duurzaamste Mens" is niet zomaar een spel - het is een transformerende ervaring die de deelnemers inspireert, motiveert en verenigt in hun streven naar een betere en duurzamere wereld. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord en laat je verrassen door dit unieke en verfrissende spelconcept!

Offerteaanvraag

Dit duurzame bedrijfsuitje in Arnhem is een uitstekende manier om samen met je collega's nieuwe kwaliteiten te ontdekken en de creativiteit binnen jullie team te verkennen door middel van het uitvoeren van de vragen en opdrachten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen