Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Arnhem

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-arnhem

bedrijfsfeest

Tijdens dit bedrijfsfeest ruil je Arnhem in voor een avondje Marrakech. En het mooie is dat je er niet voor hoeft te reizen! Op deze avond wordt Arnhem omgetoverd in het sprookjesachtige Marrakech. De aankleding, de heerlijke hapjes, drankjes en live entertainment: je waant je deze avond in Oosterse sferen. Samen met je collega’s beleef je een avond als in het sprookje van 1001 nacht! 

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

Een bedrijfsfeest van Rijnstad Arnhem naar de Medina in Marrakech! 

Tijdens dit bijzondere bedrijfsfeest verandert de Rijnstad voor een avond even in het sprookjesachtige Marrakech. Van Klarendal in Arnhem naar de Kasbah in Marrakech is tijdens deze bijzondere avond maar een kleine stap. Tijdens deze avond waan je je echt in Marrakech, denk aan de smalle steegjes, kleurrijke kraampjes en buikdanseressen.  

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsfeest Machtig Marrakech in Arnhem?  

De deelnemers worden verwelkomd op een locatie in het gezellige centrum van Arnhem, maar eenmaal daar ben je dat heel snel vergeten. Je staat gelijk in de Rode Stad, zoals één van de bijnamen van Marrakech luidt. Marrakech is beroemd om heerlijk eten, gastvrijheid en kleur! Bij aankomst worden jij en je collega’s welkom geheten door de Sultan en zijn harem. Bij ontvangst krijgen jij en je collega’s een drankje aangeboden waarna jullie alle indrukken even rustig op je in kunnen laten werken. De inwendige mens wordt goed verzorgd met een uitgebreid drankassortiment en onze chefs bereiden een copieus diner. Ondertussen vermaken de marktlui jullie met bijzondere acts. 

Na het diner is er nog genoeg tijd om te ontdekken wat Marrakech allemaal nog meer te bieden heeft. Gaat de waarzegster jouw toekomst voorspellen? Of ben jij zo dapper om op de foto te gaan met de buikdanseres en haar reuzenpython? Of pak je een les buikdansen mee en verras jij je collega's met jouw verborgen danstalenten? Het kan allemaal tijdens dit unieke bedrijfsfeest Machtig Marrakech in Arnhem! 

Wil je even bijkomen van alle hectiek op het plein en even ontspannen? Laat je zelf dan even wegglijden op een Oosters hemelbed vol met zachte kussens, terwijl je geniet van een heerlijk kopje typisch Marokkaanse appelthee. Het gezellige en warme kaarslicht laat je ontspannen zodat je even later weer helemaal opgeladen en uitgerust bent. Een ontspannen bedrijfsuitje waarbij Genieten met een grote G wordt geschreven!

Offerteaanvraag

Rijnstad Arnhem transformeert voor een avond in de Rode Stad Marrakech tijdens dit unieke bedrijfsuitje! Samen met je collega's beleef je een fantastische avond in Oosterse sferen. Dit bedrijfsfeest is geheel naar wens samen te stellen en kan plaatsvinden op elke gewenste locatie. Interesse in zo’n bijzondere avond? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje is behalve in Arnhem ook te boeken in andere grote steden zoals Nijmegen, Utrecht en Zwolle. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

026 – 76 000 43

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen