Typisch Arnhem

Wil je een leuk teamuitje in Arnhem organiseren? Arnhem is een stad waar heden en verleden perfect samensmelten. Een stad die de geschiedenis koestert, maar ook een modieuze stad waar jonge creatieve mensen de stad voeden met hun ideeën. Dat maakt Arnhem tot een dynamische stad die altijd in beweging is. Wat ons betreft is Arnhem de perfecte stad voor een leuk teamuitje met je collega’s. Ontdek ons aanbod van typisch Arnhemse uitjes op deze pagina.

Originele teamuitjes in Arnhem

Wil je een leuk en origineel teamuitje in Arnhem organiseren waarbij je de stad nog beter leert kennen? Kies dan voor een van onze dag arrangementen in Arnhem. Wij hebben een aantal vastgestelde arrangementen zoals Geniet van Cultureel Arnhem of Vergaderen met Stadsspel, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen. Op maat gemaakte evenementen is wat wij het liefste doen en ook nog eens onze specialiteit. Wil je liever alleen een spel spelen, omdat jullie niet zo veel tijd hebben? Kijk dan eens tussen onze verschillende stadsspellen. Het Geheimen van Arnhem stadsspel is een teamuitje waarbij je door het uitvoeren van verschillende opdrachten steeds meer weetjes over Arnhem ontdekt. Wil je meer ontdekken over De Slag om Arnhem, het oudste monument in Arnhem en het Oude Stadhuis? Ontdek het tijdens een van onze stadsspellen in het centrum van Arnhem! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw teamuitje in Arnhem? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze top 3 typisch Arnhemse uitjes

de geheimen van Arnhem

Een actief en leerzaam stadsspel waarbij de Geheimen van Arnhem steeds meer komen bovendrijven. Wat zijn Arnhemse Meisjes? Waarom rijden er in Arnhem, als enige stad in de Benelux, trolleybussen? Waarom werd Arnhem vroeger ‘Het Haagje van het Oosten genoemd en hoe noemen de jongeren hun stad tegenwoordig in straattaal? Tijdens dit personeelsuitje kom je alle ins en outs over de Rijnstad te weten!

geniet van cultureel arnhem

Het dynamische Arnhem heeft een hoop te bieden, daar zul je tijdens dit culturele dag arrangement achter komen. Door de verhalen van onze stadsgids leer je de historie van de stad kennen. De gids neemt je mee langs de meest unieke plekken van Arnhem en weet daar beeldend over te vertellen, zodat de geschiedenis ook echt gaat leven. Na de wandeling, het museumbezoek en een lunch is het tijd voor een spannend stadsspel!

wie is de mol stadsspel

Tijdens dit spannende en actieve personeelsuitje in Arnhemstaan al je zintuigen op scherp! ‘Wie is de Mol’ is al jaren een kijkcijfer hit. Wij hebben in samenwerking met IDTV dit unieke stadsspel ontwikkeld. Wij zijn de enige aanbieder die de originele namen, tunes, spelformats en geluidseffecten mag gebruiken voor dit Wie is de Mol-personeelsuitje. Slaag jij erin om de Mol in jouw team te ontmaskeren?  

Teamuitjes in Arnhem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Arnhem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Arnhem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typisch Arnhemse uitjes

Pubquiz dinerspel in Arnhem

Speel samen met je collega’s onze razend populaire Pubquiz in Arnhem onder het genot van een voortreffelijk driegangendiner. De quiz wordt tussen de gangen van het diner door gespeeld. De algemene kennis wordt op de proef gesteld aan de hand van bekende Pubquiz thema’s zoals actualiteit, muziek, film, geschiedenis en sport. Het is ook mogelijk om vragen en opdrachten over je bedrijf of over specifieke collega’s toe te voegen aan de quiz.

Escape dinner in arnhem

Terwijl je samen met je collega’s een overheerlijk driegangendiner tot je neemt spelen jullie aan tafel een superspannend ontsnappingsspel. Hoe snel ben jij van begrip met cryptische aanwijzingen? Ben jij eigenlijk al jaren een leidersfiguur zonder dat iemand dat ooit wist? De opdrachten variëren van het oplossen van raadsels en codes tot echte hersenkrakers en opdrachten waarbij de samenwerking essentieel is.

Hou van holland quiz

De Hou van Holland Quiz is een gezellig bedrijfsuitje, waarbij je ook de grote grijze massa nog even moet laten werken. Wat weten jij en je collega’s eigenlijk allemaal van de Nederlandse geschiedenis of typisch Nederlandse gewoontes? En herken jij de tunes van oude bekende Nederlandse televisieprogramma’s? Hoeveel weet jij over Nederlandstalige muziek? Parate kennis helpt je naar de winst tijdens dit bedrijfsuitje

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen