Kerst- en winteruitjes

Zin in een bedrijfsuitje voor de kerst en winter van 2023/2024? Arnhem ziet er geweldig uit in deze maanden! Trakteer jezelf op een lekker hapje bij een kraampje en slurp warme chocolademelk terwijl je de stad bewondert, versierd met oranje, rode en gele bladeren. Op deze pagina delen we onze favoriete kerst- en winteruitjes. Ga je voor een gezellig dinerspel of heb je zin in een actief bedrijfsuitstapje?

een bedrijfsuitje in Arnhem

Op zoek naar een bedrijfsuitje tijdens de kerst en winter in Arnhem? Dan hebben we een geweldig idee voor je: een dinerspel in een knusse, sfeervolle eetgelegenheid. Tijdens zo’n dinerspel in Arnhem kunnen jullie smullen van een heerlijk driegangenmenu terwijl jullie een opwindend of komisch spel spelen. Hebben jullie meer zin in wat actie? Dan is een stadsspel met tablets door het prachtige decor van Arnhem wellicht iets voor jullie. Tijdens jullie teamuitje kunnen jullie ronddwalen door de prachtige straten, gezellige pleintjes en langs de grachten van deze betoverende stad.

onze top 3 kerst- en winteruitjes

Wanneer de kerst en winter nadert, worden de dagen korter en de zon minder fel. Daarom is het in deze seizoenen een goed idee om te kiezen voor een indoor uitje met een heerlijk driegangendiner. Hier zijn enkele van onze dinerspellen. Tijdens een dinerspel zit je namelijk comfortabel binnen en kun je volop genieten van een smakelijk driegangendiner. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

de grote tv quiz dinershow

Als jullie gespreksonderwerp op maandag vaak draait om wat er op tv is geweest in het afgelopen weekend, dan is dit dinerspel in Arnhem absoluut iets voor jullie. Tijdens dit unieke teamuitje kunnen jullie deelnemen aan verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al eens willen meedoen aan “De Slimste Mens,” maar ben je nooit gevraagd? Dit is je kans! Tussen de gangen door van het overheerlijke driegangendiner, kunnen jullie jezelf bewijzen in diverse rondes van de meest bekende televisiespellen.

escape dinner room dinerspel

Terwijl jullie genieten van een verrukkelijk driegangendiner, beleven jullie aan tafel een opwindende escape game in Arnhem. Kunnen jullie omgaan met raadselachtige aanwijzingen? Laat je collega’s versteld staan van jouw potentieel verborgen leiderschapstalent, of ben je juist een meester in puzzelen en leg je als eerste alle stukjes van de puzzel bij elkaar om de escape game op te lossen! Samenwerking is essentieel tijdens dit teamuitje, daarom is dit dinerspel de ideale keuze voor teambuilding.

virtual reality dinerspel

Ben jij op zoek naar een uniek personeelsuitje waarbij je kunt genieten van een heerlijk diner in Arnhem? Dit diner wordt op een buitengewone manier beleefd, namelijk in virtual reality! Stap samen met je collega’s de virtuele wereld binnen en neem deel aan uitdagende teamopdrachten waarin je zicht en gehoor op de proef worden gesteld. Effectieve samenwerking en communicatie vormen de sleutel tot succes. Zullen jullie erin slagen om de opdrachten met succes te voltooien?

bedrijfsuitjes in Arnhem

Ben je geïnteresseerd in meer informatie en advies over ons bedrijfsuitje tijdens de kerst en winter in het levendige centrum van Arnhem? Wij staan klaar om uitgebreid met jou te overleggen over de doelen, wensen en ideeën. Ons enige doel is om het perfecte indoor teamuitje in Arnhem te organiseren voor al jouw collega’s. Een dag of weekend waar iedereen met veel plezier aan zal terugdenken en over zal praten. Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen. We zullen binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

nog meer bedrijfsuitjes

wie is de mol the official game

Iedereen kent toch wel dat super bekende programma op TV, “Wie is de Mol?” Samen met de originele breinen achter deze televisiehit, oftewel ‘IDTV,’ bieden we je nu de kans om zelf te ervaren hoe het voelt om in de huid te kruipen van een kandidaat, of wie weet, misschien zelfs van de geheimzinnige Mol. Dit te gekke groepsuitje is perfect voor de koude maanden en zorgt voor de nodige spanning, teamwork en alertheid. Want wie kun je eigenlijk vertrouwen, en wie speelt hier een dubbelspel?

Escape city in Arnhem

“Escape City Arnhem” is een interactief bedrijfsuitje dat vanaf het allereerste moment doordrenkt is met spanning. Gedurende een spannend avontuur van 3,5 uur wachten er uitdagingen op je, evenals aanwijzingen, codes en kennisvragen. Kun je de juiste antwoorden vinden en tegelijkertijd genieten van de betoverende grachten, steegjes en straten van Arnhem? Lukt het jullie om binnen de gestelde tijd te ontsnappen aan deze uitdagende situatie? Laat je betoveren door dit opwindende teambuildinguitje!

Ranking your colleagues

Je brengt elke dag met je collega’s door, maar hoe goed ken je ze echt? Het “Ranking the Stars” spel in Arnhem biedt de perfecte kans om je collega’s op een dieper niveau te leren kennen. Tijdens deze komische quiz komt alles op tafel, en juist daarom is het de ultieme activiteit voor teambuilding. Voordat het spel begint, krijgt iedereen een lijst met de meest hilarische en ongegeneerde vragen voorgeschoteld. Daarna is het aan jou om je collega’s in volgorde te rangschikken op basis van je antwoorden!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen