winter uitjes in Arnhem

Ben je op zoek naar een winters bedrijfsuitje in Arnhem? Verras je collega’s aan het einde van het jaar met een gezellige activiteit waarbij teambuilding centraal staat. In de winter is het verstandig rekening te houden met de weersomstandigheden, daarom zijn niet alle bedrijfsuitjes in Arnhem geschikt tijdens de koude maanden. Wil je toch graag lekker naar buiten en een frisse neus halen? Ontdek het winterse landschap van Arnhem en haal bij een kraampje warme glühwein. Op deze pagina geven wij onze favoriete winteruitjes weer. Kies je voor een dinerspel, of wil je toch liever een actief bedrijfsuitje?

Een winters bedrijfsuitje boeken in Arnhem?

Met een bedrijfsuitje in de winter kun je twee kanten op. Blijf je lekker binnen en geniet je van een lekker dinerspel samen met je collega’s of bestaat jouw team uit bikkels en gaan jullie lekker naar buiten om een leuk stadsspel te spelen? Beiden opties zorgen hoogstwaarschijnlijk voor een fantastische middag of avond vol teambuilding, gezelligheid en plezier. Wanneer je er toch voor kiest lekker naar buiten te gaan in de winter om een stadsspel te spelen kun je je natuurlijk goed voorbereiden op de weersomstandigheden. Met een stadsspel in de frisse lucht zijn de deelnemers nog creatiever en meer gemotiveerd! Een stadsspel is zeer geschikt voor teambuilding en zelfs wanneer het regent brengt het collega’s nóg meer naar elkaar. 

Ben je toch meer op zoek naar een indoor bedrijfsuitje in Arnhem, omdat je niet het risico wil lopen dat het weer tegenvalt? Dan zijn onze dinerspellen helemaal geschikt voor jullie als bedrijfsuitje in de winter! Lekker uiteten met je collega’s en tegelijkertijd genieten van een uitdagende game, hoe vet is dat? Onze dinerspellen worden georganiseerd in een horecalocatie in het centrum van Arnhem. Lijkt het je leuk om eens een dinerspel te spelen? Wij bieden verschillende soorten dinerspellen aan. Bekijk ons aanbod van indoor en outdoor bedrijfsuitjes op deze pagina. Heb je vragen over de mogelijkheden voor een op maat bedrijfsuitje? Neem contact met ons op, onze ervaren event managers staan klaar om je te helpen.

onze top 3 winter uitjes

Ben je op zoek naar een leuke activiteit tijdens de winter met je collega’s? Tijdens de winter worden de dagen korter en het weer kan onstuimig zijn. Kies daarom voor een indoor uitje inclusief heerlijk driegangendiner. Dit is een greep uit onze dinerspellen. Tijdens een dinerspel zit je lekker warm binnen, hoef je vooraf geen rekening te houden met de weersomstandigheden én geniet je van een heerlijk driegangendiner.

Hou van Holland dinerspel

Een avondje niet aan werk denken en gewoon een gezellige avond met je collegas hebben, dat is waar het Hou van Holland dinerspel in Arnhem om draait. Tijdens dit bedrijfsuitje in Arnhem spelen jij en je collega’s de welbekende spellen van het Tv-programma ‘Ik Hou van Holland’. In diverse rondes komen de bekende spellen voorbij. Bijvoorbeeld ‘Letterregen’, ‘Het Boodschappenspel’, ‘Raad de BN’er’ en natuurlijk ontbreekt ook ‘Raad een lied of niet’ niet. Wij beloven dat het een hilarische avond wordt vol met entertainment.

Monopoly streets dinerspel

Het Monopoly Streets dinerspel is een actief personeelsuitje in Arnhem waarbij spanning en ontspanning naadloos in elkaar overvloeien! Jij en je collega’s zijn plotseling grote spelers in de Arnhemse vastgoedwereld. Tussen de gangen van het diner door krijg je opdrachten waarmee je de mooiste straten en pleinen van de Rijnstad in handen kunt krijgen. Verover de mooiste straten en pleinen van Arnhem zoals de Rijnkade, De Korenmarkt, De Lauwersgracht of de Steenstraat door het volbrengen van opdrachten. Durf jij de uitdaging aan te gaan in Arnhem?

moorddiner in arnhem

Behalve een overheerlijk driegangendiner krijgen jij en je collega’s ook een probleem op tafel! De casus is als volgt: tijdens een 10-jarig huwelijksfeest in Arnhem is er tussen alle feestelijkheden door een moord gepleegd! De hamvraag is: wie heeft deze moord op zijn of haar geweten en wat zijn de motieven? Tijdens dit spannende detectivespel zoek je samen met je collega’s naar de juiste aanwijzingen om deze duistere zaak op te lossen. Het is aan jouw team om duidelijk te krijgen wat er exact is gebeurd en door wie. De personages krijgen bijpassende outfits en een script.

Winterse bedrijfsuitjes in Arnhem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje tijdens de winter in het bruisende centrum van Arnhem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte indoor teamuitje in Arnhem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer winter uitjes

Walking Dinner in Arnhem

Het personeelsuitje Walking Dinner in Arnhem geeft jou en je collega’s een combinatie om van te watertanden! Actief én culinair komen heerlijk samen. Onze stadsgids neemt jullie mee op stap door de Parel aan de Rijn en tussen de wandelingen door geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants. Met deze Walking Dinner maak je een fantastische culinaire wandeling samen met je collega’s!

Indoor pubquiz in arnhem

Samen met je collega’s een Pubquiz spelen is het ultieme teamuitje in Arnhem. Welk team heeft de breedste algemene kennis? Bekende Pubquiz thema’s als actualiteit, geschiedenis, wetenschap, sport, muziek, literatuur en film komen voorbij. In teams binden jij en je collega’s de strijd met elkaar aan. De antwoorden worden doorgegeven via de teamtablet. Hoe is het gesteld met jouw algemene kennis?

Geheimen van arnhem

Een actief en leerzaam stadsspel waarbij de Geheimen van Arnhem steeds meer komen bovendrijven. Wat zijn Arnhemse Meisjes? Waarom rijden er in Arnhem, als enige stad in de Benelux, trolleybussen? Waarom werd Arnhem vroeger ‘Het Haagje van het Oosten genoemd en hoe noemen de jongeren hun stad tegenwoordig in straattaal? Tijdens dit personeelsuitje kom je alle ins en outs over de Rijnstad te weten!

8.3
Reviews 412 beoordelingen klanten vertellen